Zakelijk

Zakelijke verzekeringen

Ondernemen is risico’s nemen

Zonder risico’s geen zakelijke successen. Dat weet u als ondernemer natuurlijk als geen ander. Nieuwe markten ontdekken, een nieuw product of dienstverlening lanceren, een nog onbekende markt veroveren… Dat is voor ondernemers juist zo boeiend.

Risico’s wilt u wel zoveel mogelijk beperken

Ondernemen zonder risico’s bestaat niet. Maar dat houdt niet in dat u alle risico’s die u loopt als ondernemer maar voor lief moet nemen. Of u MKB’er bent of zzp’er, al jaren actief met uw familiebedrijf of net gestart, uw bedrijfsrisico’s wilt u zo goed mogelijk afdekken.

Als het gaat om uw bedrijfspand, inventaris of bedrijfsauto kunt u niet zeker genoeg zijn. Risico’s met uw zakelijke bezittingen wilt u zoveel mogelijk beperken. En u zit zeker niet te wachten op onverwachte kostenposten door schade die u of uw medewerkers veroorzaken, of doordat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade of nadeel bij anderen. Uw bedrijf moet doordraaien, dus moeten die risico’s goed afgedekt zijn.

Uw zekerheid telt

Voor u als ondernemer telt de continuïteit van uw bedrijf en de zekerheid dat die continuïteit niet in gevaar komt. Uw zaak moet doordraaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over welke risico’s u eventueel loopt. U heeft het al druk genoeg. Laat de zorg voor uw verzekeringen daarom gerust aan ons over.

Onafhankelijk en vakkundig advies

Bij Abbink Adviesgroep gaan wij altijd uit van uw situatie, uw wensen en toekomstplannen. Wij hebben al bijna een eeuw ervaring met het beheren van risico’s, dus u kunt rekenen op vakkundig advies. We zijn niet gebonden aan welke aanbieder van verzekeringen dan ook, dus ons advies is altijd onafhankelijk. Een ding staat voorop: uw zekerheid.

Verzekeren op maat

Geen bedrijf of ondernemer is hetzelfde. Daarom nemen onze verzekeringsadviseurs uw specifieke situatie als uitgangspunt. Zij verdiepen zich in uw bedrijf en uw branche. Zij geven u advies op maat. U kunt erop rekenen dat wij:

  • de verschillende aanbieders tot in detail vergelijken;
  • de kwaliteit van verzekeringsproducten grondig beoordelen;
  • het serviceniveau van de aanbieders tegen elkaar afzetten;
  • onderzoeken of u niet onder- of oververzekerd bent;
  • overlap tussen verzekeringen uitsluiten;
  • kijken naar de toekomst: hoe lang zijn de verzekeringen die u nu afsluit houdbaar?.

Wij luisteren naar u, analyseren uw situatie, en komen vervolgens met een verzenkringsadvies op maat. Wij regelen vervolgens het afsluiten, de polissen en de juiste voorwaarden. Zo zijn uw zakelijke verzekeringen tot in de puntjes verzorgd. Dat is voor u een hele zorg minder.

Wij doen waar we goed in zijn

Verzekeringen en voorwaarden zijn vaak niet leuk om door te nemen voor u als drukke ondernemer.  Denk hierbij vooral aan de verschillende verzekeringsproducten en beste verzekeringspremies. Laat u daarom volledig ontzorgen door Abbink Adviesgroep, het is al jaren ons vak. Wij zijn als onafhankelijk tussenpersoon vakkundig, objectief en eerlijk. En wij zoeken uit welke verzekeringen u nodig heeft, en welke het beste bij u en uw bedrijf passen. Zo kunt u zich bezighouden met wat u het liefste en het beste doet: ondernemen.

Mogen wij ook u ontzorgen?

Wilt u weten wat Abbink Adviesgroep voor uw bedrijf kan betekenen? Bel dan: 072 – 561 4936 en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze zakelijke verzekering specialisten.