Per direct gezocht: Stagiair HR & Verzuim

Voor Abbink Personeelsdiensten zijn wij voor het komende schooljaar opzoek naar een enthousiaste stagiair! Ben jij bezig met een HBO opleiding Personeel & Arbeid of vergelijkbaar? En bij jij op zoek naar een uitdagende en leerzame meewerkstage? Dan hebben wij een unieke plek voor jou!

Kerntaken

Jij bent verantwoordelijk voor het vinden van vacatures en bemiddeld onze klanten vanuit Wajong-, re-integratie-, en outplacementtrajecten. Je matcht en bemiddeld deze doelgroep. Daarnaast begeleid je onze klanten in duurzame inzetbaarheid.

Door een pro activiteit, creativiteit en overtuigingskracht realiseer je plaatsingen. Je bent instaat om in korte tijd een compleet profiel te schetsen. Je bent mensgericht en je kunt jezelf goed verplaatsen in de te begeleiden klanten en werkgevers.

Je bent niet bang om de telefoon te pakken of bij werkgevers naar binnen te stappen, dan is dit een unieke meewerkstage voor jou!

Uiteraard krijg je voldoende tijd en ondersteuning bij het maken van de stageopdrachten.

Functie-eisen

Wij zij op zoek naar een gemotiveerde student(e), die graag kennis maakt met onze branche. Ben jij representatief, klantvriendelijk en ben je communicatief vaardig? Ben je 3 tot 5 dagen per week beschikbaar en volg je HBO? Reageer dan direct op deze vacature!

a.verbeek@abbinkpersoneelsdiensten.nl of 06-57333059