Per direct gezocht: Meewerk stagiair(e) hypotheken

Wil jij een interessante werkervaringsplek in de financiële dienstverlening? Wij hebben vanaf komend schooljaar een stageplaats bij ons kantoor in Heerhugowaard. Abbink Adviesgroep is een hypotheek en verzekeringsbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in Noord Holland. Wil jij deel uitmaken van dit succes reageer dan snel.

Over de stageplaats

Het gaat om een meewerkstage waarbij je wordt opgenomen in het reguliere rooster van het bestaande team. Tijdens deze stage heb je direct klantcontact. We kunnen een stageplek bieden vanaf 1 september 2016 voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week.

Werkzaamheden

Je bent het visitekaartje van het bedrijf waarbij klanten begeleid en adviseert bij het aangaan van een hypotheek voor de aankoop van een woning. Je benadert klanten actief en bent creatief met het bedenken van nieuwe acties om klanten aan te trekken.

Door jouw enthousiasme ben jij in staat om klanten te verrassen en voor een langere periode aan Abbink Adviesgroep te binden.

Wij zoeken…

Een enthousiaste stagiair(e) met lef en iemand die niet bang is om zijn of haar mening te geven. Je volgt de opleiding HBO Financial Service Management (of vergelijkbaar) en in het bezit van de WFT Basis en WFT Hypothecair krediet.

Je bent flexibel om ook eventueel avonden en zaterdagen te werken.

Ben jij klantgericht en adequaat? Beschik je tevens over een goede dosis gezond verstand en een sterk analytisch vermogen? Wil je graag leren en jezelf verder ontwikkelen, dan willen wij jou graag ontmoeten!

Reageer dan snel via a.verbeek@abbink-adviesgroep.nl of 06-57333059.